Založ si blog

POD ÚTOKOM ANTIKULTIZMU – DETI

Tento článok je dlhší, ale ak chcete ochrániť seba a svoje deti, tak čítajte do konca.

Konečne sa posvietilo na najtragickejší problém našej generácie, kvôli ktorému umierajú deti. Každý z nás si už viackrát položil otázku: „Prečo sú teroristické útoky v školách čoraz častejšie? Prečo absolútne rozdielni tínedžeri páchajú tieto nezmyselné masakre na svojich rovesníkoch? Prečo ešte včera boli adekvátni a normálni, a dnes sa správajú ako neľudia?“

Počuli sme už mnoho verzií od odborníkov, psychológov a vyjadrení v médiách. Nikdy však neboli schopní uvidieť všeobecnú zákonitosť a identifikovať skutočnú príčinu.  Jej koreň leží totiž v inej rovine, než je bežný svetonázor priemerného človeka. Vďaka dlhoročnej analytickej práci medzinárodných spravodajských služieb však bolo možné rozpoznať celý rozsah tragédie, vidieť konečné ciele tých, ktorí iniciujú tento reťazec udalostí „streľby na školách“ v rôznych krajinách.

Pozrite si celé vyšetrovanie v dokumente „IMPAKT“ nezávislej skupiny novinárov, ktorí sa inšpirovali témou antikultizmu, o ktorej v nedávnej správe hovoril Dr. Egon Cholakian (analytik medzinárodných spravodajských služieb, pozri video „Pomsta veľmajstrov. Odhalenie tajných hráčov moci“). Novinári išli ďalej a objavili ešte výbušnejší materiál. Ako som videla obe tieto videá, rozhodla som sa podeliť o svoje chápanie tejto témy, a dať na to dôraz vzhľadom na to, čo viem zo svojich skúseností sledovania tejto problematiky.

Čo s tým má spoločné antikult?

Začnem zoširoka. Témou antikultizmu sa zaoberám už dlhšie, pretože som sa stretla s tým, že v poslednom čase sa v médiách živí príliš veľa absurdných obáv z kultov a siekt. Pri malom ponorení sa do tejto témy si človek ešte viac uvedomí, že sa to robí zámerne, a neexistujú žiadne dôvody a fakty na strach, napríklad z takých krišnaitov, Svedkov Jehovových atď. Nuž, ľudia veria v Boha a milujú Ho, rovnako aj ľudí, vyzývajú k čítaniu Písma, a čo na tom? Určite to nezaváňa extrémizmom, ako sa píše v médiách. Ale zrejme práve pre absurdnosť situácie sú články plné nenávisti a falošných výrokov voči „sektárom“ a je ich toľko, že voči veriacim stále pretrváva negatívny obraz, vraj „niet dymu bez ohňa“. Takto manipulátori vedomia vytvárajú „potrebnú“ verejnú mienku.

Kto potrebuje rozprúdiť vlnu nenávisti v spoločnosti?

MÉDIÁ?

Ťažko, pretože pre nich je to len objednávka, a to veľká. Či písať takéto lži, alebo nie – to nechajme na ich svedomie. Nakoniec aj oni sami a ich deti budú musieť žiť v spoločnosti preniknutej strachom a nenávisťou. Ale ďalšie pátranie ma priviedlo k zrejmému „zákazníkovi“, pretože v článkoch sa takmer vždy spomínajú antikultisti, ktorí pracujú pre RACIRS („Náboženské a analytické centrum pre štúdium kultov a náboženstiev“ – Rusko, a s týmto centrom úzko spojená RPC – Ruská pravoslávna cirkev) a FECRIS (podobná medzinárodná antikultová organizácia, zastúpená v 74 krajinách pod rôznymi značkami, v Európe atď.). RACIRS je ten istý FECRIS, ktorý v skutočnosti založili a vedú ho tí istí ľudia, najmä Alexander Dvorkin.

Títo chlapíci neváhajú urobiť čokoľvek 

Aby zarobili na svojej antikultovej téme, neváhajú urobiť čokoľvek: od únosov až po medzinárodný terorizmus. Na tento účel démonizovali pojem „sekta“ a teraz túto nálepku lepia na obyčajných ľudí.  Aby získali čoraz viac investícií na svoj neľudský biznis, doviedli toto zastrašovanie spoločnosti do neuveriteľného globálneho rozsahu. Existuje o tom množstvo materiálov (o Dvorkinových protiústavných aktivitách dokonca existuje webová stránka), vrátane mnohých súdov, kde boli antikultisti viackrát volaní na zodpovednosť pred verejnosť.

Miestny aj medzinárodný rozsah činnosti antikultistov je zarážajúci svojou bezohľadnosťou a neľudskosťou, a čo je najdôležitejšie – beztrestnosťou. Dokonca aj po tom, čo súdy rozhodli v neprospech antikultistov, im ich zverské zločiny prakticky prešli. Navyše všetky aktivity antikultového biznisu sú v skutočnosti nezákonné. Antikultové výskumné centrá nevykonávajú žiadny výskum kultov a náboženstiev, ako uvádzajú vo svojich aktivitách, len bez rozdielu a bez dôkazov označujú nevinných ľudí za „sektu“, „totalitnú sektu“, ale dostávajú na to obrovské štátne granty a finančné prostriedky. Na spomínanej stránke o Dvorkinovi si pozrite o finančných machináciách jedného z hlavných manažérov RACIRS a FECRIS. 

A teraz otázka… Je v dnešnej spoločnosti mysliteľné, aby únosy, násilné uväznenie, mučenie obetí prechádzali zločincom a boli podporované zhora? Budete veľmi prekvapení, ale je to tak. Antikultisti často vyviaznu s malou pokutou a pokračujú v tom istom ďalej. Ale opak je pravdou na súdoch, kde antikultisti vystupujú ako prokurátori proti malým náboženským skupinám. Tu je vlastná absurdita: zamyslite sa, namiesto faktov a dôkazov sa na takýchto súdoch ako cez kopirák predkladajú nepravdivé fakty a materiály z masmédií, zjavne napísané na objednávku spomínanej antikultovej organizácie. Chápete, že za množstvo falošných materiálov niekto dobre zaplatil (stovky a stovky miliónov dolárov) a verejná mienka je mocne ovplyvňovaná, a to na celom svete a už mnoho rokov. Podnikateľský syndikát antikultistov, ktorý sa vďaka beztrestnosti dostal k medzinárodnému terorizmu a neobmedzenému príjmu?  To som si spočiatku myslela aj ja. Ale…

Čo to má spoločné s deťmi a streľbou v školách?

Ukázalo sa, že neuveriteľný nárast týchto zločinov je tiež ich dielom. Ich manipulácia vedomia detí a spoločnosti prostredníctvom informačných kanálov tu dosiahla najvyššiu formu vývoja.  Len odborníci v tejto oblasti mohli rozpoznať signály kódovania vedomia, ktoré sa používajú na spracovanie konkrétnej školy a skupiny tínedžerov.

Napríklad v Českej republike sa 21. decembra 2023 strieľalo na Karlovej univerzite, kde oficiálne pôsobia a prednášajú antikultisti (najmä šéf českej antikultovej organizácie – Zdeněk Vojtíšek). V predvečer tragédie, šesť mesiacov pred tragédiou, bol zaznamenaný nárast bipolárnej poruchy medzi študentmi: každý druhý študent sa sťažoval na tento abnormálny psychický stav. Ide o priamo preukázaný fakt informačného kódovania tohto územia. Vplyv na konkrétnu školu, vzdelávacie zariadenie antikultisti vykonávajú vo viacerých fázach, ale spoločná jepráve bipolárna porucha detí krátko pred plánovaným teroristickým útokom. Potom sa zúži okruh poslucháčov vplyvu na vedomie a určitým potenciálnym „strelcom“ sa vyšlú kódované signály. Strelca môže „zapnúť“ čokoľvek: slovo, zvuk vydaný pri prehliadaní sociálnej siete, slovo učiteľa atď.

Takéto metódy používajú antikultisti už od čias nacistického Nemecka a používali ich dokonca aj oveľa skôr. Lenže teraz tieto nástroje vplyvu na vedomie dosiahli vďaka rozvoju internetu obrovský rozsah a účinnosť. Takéto procesy ovplyvňovania sú porovnateľné s počtom obetí počas svetových vojen alebo z použitia psychotronických zbraní.

Prečo si antikultisti vyberajú za svoje obete tínedžerov s úplne odlišnými osobnosťami? Všetky tieto deti pochádzajú z rôznych rodín, vrstiev, majú rôzny charakter atď. Všetky prípady so „strelcami“ spájalo jediné: budúci teroristi snívali o sláve. A práve týmito príbehmi sa začína ich spracovanie: „budeš známy naveky“. Takémuto spracovaniu s obrazmi „antihrdinu“ bola podrobená len špecifická oblasť, v ktorej sa plánoval teroristický útok s pomocou sociálnych sietí a „lektorov“ (pozri prípad v Českej republike). A potom sa použila matematika a kódy, ktoré sa zmestili do informačných správ, a len odborník môže rozpoznať, čo sa čoskoro stane v hlave obyčajného dieťaťa: bude ovládané zvonka. A kým mladý človek nespácha zločin inšpirovaný antikultistom, zostane „zapnutý“ na inú zástupnú realitu, neschopný vzdorovať takejto sile. Je to obrovská sila a odolávať jej dokáže len špeciálne vyškolený človek.

Medzitým vidíme, ako veľmi naša spoločnosť podlieha týmto manipuláciám, ako veľmi je podriadená vplyvu týchto „architektov vedomia“ na vedomie. Čo iné spája také rozdielne zločiny v rôznych krajinách, spáchané rôznymi ľuďmi? Reakcia verejnosti a politické prostredie. Ľudia sú vždy veľmi citliví na zločiny proti deťom. Je to desivé, rodičia sa veľmi boja o životy svojich detí a obviňujú úrady, že ich nedokážu ochrániť. Nepokojná situácia vo vnútri krajiny tak môže ľahko viesť k prijatiu potrebných zákonov alebo dokonca k občianskej vojne. Aby vám to bolo jasnejšie, položme si jednoduchú otázku: „Prečo len v Rusku a Spojených štátoch tínedžeri s určitou pravidelnosťou organizujú teroristické činy? Veď krajín s podobnými spoločenskými podmienkami je veľa a tam ide len o ojedinelé prípady, a tie sa v médiách neprepierajú“.

Práve v týchto dvoch krajinách však prebieha masívny „antihumánny experiment“ na deťoch, ktorého výsledkom je 300-násobný nárast takýchto trestných činov za posledných 30 rokov. Vo filme „IMPAKT“ nájdete ešte viac čísiel a dôkazov na túto tému. Ak vysledujeme všetky historické momenty, v ktorých boli teroristické útoky spáchané v školách týchto krajín, túto súvislosť ľahko nájdeme. Prečo sa teda tento nástroj nepoužíva tak často?  Koniec koncov, ak je cieľom zničiť silné ekonomiky Spojených štátov a Ruska (kde sa pácha väčšina závažných trestných činov), určite by to „páchatelia“ mohli dosiahnuť rýchlejšie na úkor frekvencie.

Jedným z dôvodov, prečo antikultisti hrajú dlhú hru, je schopnosť ľudského mozgu prispôsobiť sa aj tým najnegatívnejším informáciám. To znamená, že ľudský mechanizmus prežitia je taký silný, že mozog, aby nezažíval neustály stres, a tým aj sebazničenie organizmu, zapne adaptáciu a ľudia si „zvyknú“ vidieť smrť a prestanú sa jej báť, a teda prestanú konať, aby sa jej vyhli. To znamená, že bude ťažké „zapnúť ich“ na určité konanie. To je taký paradox. Samozrejme, nikto nepozná všetky nuansy a plány antikultistov. Predpokladá sa napríklad, že teroristický útok v Českej republike zorganizovali v predvečer prijatia sankcií proti Rusku (pretože politici mali v tom čase „pochybnosti“ o ich účinnosti). Ale terorista (spracovaný podľa kódovania), ktorý zastrelil 15 študentov, strieľal s odkazom na toho, kto ho inšpiroval – ruského teroristu. Táto jemná manipulácia s verejným vedomím, podporovaná kódovaním prostredníctvom článkov v médiách, zafungovala správnym spôsobom.

Ako sa chrániť pred informačným kódovaním?

Po prvé, problém sa dá vyriešiť len tak, že ho rozpoznáme. V tomto zmysle dali investigatívne materiály z uvedených filmov po prvýkrát ľudstvu šancu oslobodiť sa od dlhoročnej zombifikácie a otroctva. Dá sa to porovnať len s tým, ako sa ľudstvo vysporiadalo s morom alebo fašizmom.

Po druhé, poznajúc metódy a nástroje architektov vedomia, je potrebné ich nasmerovať opačným smerom.  To znamená, že ak sú nám prostredníctvom médií, internetu, kódované falošné informácie, cez ktoré dostávame obrazy imaginárnych nepriateľov, ako aj príkazy na nenávisť a rozdeľovanie, potom by sa tie isté médiá a iné informačné kanály mali postaviť na obranu ľudstva. Potrebujeme príklady ľudskosti, jednoty, pravdy. Musíme si uvedomiť, že všetci spoločne, zjednotení ako spoločnosť, dokážeme takúto požiadavku vytvoriť a dokážeme ju aj realizovať. A médiá sú tiež len ľudia, asi nevidia tragédiu, ktorá podrezáva konár, na ktorom sedia, ak konajú proti celej civilizácii na strane antikultizmu.

Po tretie, ak sú špeciálne kódovacie vplyvy na úrovni matematických kódov, možno ich spočítať, odhaliť a zabrániť im. To znamená, že spoločnosť by mala iniciovať vytvorenie takej bezpečnostnej služby, aby nebolo možné programovať ľudí bez následného vážneho trestu. Ešte lepšie by bolo znemožniť samotné ovplyvňovanie vedomia zvýšením stupňa vzdelania človeka v tejto oblasti, zvýšením jeho schopnosti sebaobrany a prevencie. 

Po štvrté. Vytvoriť podmienky, v ktorých by sa každý človek cítil dôstojne, žil v bezpečnej a pohodlnej spoločnosti. To je možné už dnes. Pokrokoví vedci nedávno oznámili prelomové technológie, ktoré svet úplne zbavia strachu o vlastný život, napríklad: BPG (bezpalivový generátor), predĺženie života bez chorôb atď. Takýto vedecký pokrok sa nedá zastaviť, ale práve o to sa snažia architekti vedomia: umelo brzdia rozvoj civilizácie tým, že ničia najlepšie vedúce ekonomiky silných krajín, ako sú USA a Rusko. Je čas vidieť všetky tieto perspektívy: dobré aj zlé, a rozhodnúť sa. Záleží na každom človeku: kto vyhrá túto tretiu svetovú, zatiaľ “len” informačnú vojnu. Kým budeš mlčať a neurobíš túto voľbu, budú umierať deti. Je veľmi dôležité pochopiť, čo sa deje, aby bola voľba každého vedomá. Zisti si to sám, pozri si podrobnosti vo filmoch (odkazy vyššie), povedz to všetkým čo najskôr. Každá minúta zachráni tisíce životov. 

Kto podrazil olympijský výbor?

10.09.2024

Nedávny otvárací ceremoniál olympijských hier vyvolal búrku pobúrenia na sociálnych sieťach a v médiách. Uprostred negatívnych komentárov a diskusií je ľahko vidieť, že za týmto škandálom je viac než len obyčajná chyba organizátorov. Pokúsme sa pochopiť, kto mohol stáť za touto šokujúcou udalosťou a aké ciele mohli jej iniciátori sledovať. Otvorenie [...]

Globálny antikultizmus a streľby na školách

08.09.2024

Dnes chcem hovoriť o skutočne znepokojujúcej a aktuálnej téme – streľbe na školách, keď zrazu tínedžeri začnú strieľať svojich rovesníkov. Tento jav je vo svete čoraz častejší, dokonca sa objavil termín „school shooting“. Ak žijete v Spojených štátoch alebo sledujete správy, pravdepodobne ste už počuli o takýchto tragédiách, ktoré ničia životy mnohých [...]

O útokoch z 11. septembra 2001 v USA a 22. marca 2024 v Moskve: Čo sa skrýva za oficiálnou verziou?

29.08.2024

Dnes by som vás chcela upozorniť na dve veľké tragédie 21. storočia, ktoré otriasli celým svetom – útoky z 11. septembra 2001 v New Yorku v USA a teroristický útok z 22. marca 2024 v Crocus City Hall v Moskve v Ruskej federácii. Oficiálne sa zodpovednosť za oba teroristické útoky pripisuje islamským extrémistom. Všetko však nie je také jednoduché. Obzvlášť jasne to [...]

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

elenahor

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 7074x
Priemerná čítanosť článkov: 1179x

Autor blogu

Kategórie