Založ si blog

O útokoch z 11. septembra 2001 v USA a 22. marca 2024 v Moskve: Čo sa skrýva za oficiálnou verziou?

Dnes by som vás chcela upozorniť na dve veľké tragédie 21. storočia, ktoré otriasli celým svetom – útoky z 11. septembra 2001 v New Yorku v USA a teroristický útok z 22. marca 2024 v Crocus City Hall v Moskve v Ruskej federácii. Oficiálne sa zodpovednosť za oba teroristické útoky pripisuje islamským extrémistom. Všetko však nie je také jednoduché. Obzvlášť jasne to vynikne po zhliadnutí dokumentárneho filmu IMPAKT, ktorý nedávno vyšiel na internete. Pátrajme hlbšie a pokúsme sa identifikovať skryté súvislosti a motívy.

Pri útokoch na newyorské Dvojičky a budovu Pentagonu 11. septembra 2001 zahynulo približne 3 000 ľudí. K zodpovednosti sa prihlásila al-Káida.

Mnohí odborníci však poukazujú na zvláštnosti v oficiálnej verzii:

– Ako sa teroristom podarilo prekonať všetky bezpečnostné systémy a nerušene uskutočniť svoje plány? 

– Prečo sa Dvojičky zrútili podľa schémy riadenej demolácie?

– Kam zmizli trosky lietadla, ktoré údajne narazilo do Pentagonu?

Zaujímavé je aj to, že bývalý prezident USA Donald Trump nedávno urobil kontroverzné vyhlásenie týkajúce sa udalostí z 11. septembra.

Podľa správy EADaily z 24. januára 2024 Trump pri vystúpení na predvolebnom mítingu povedal: „Štyri roky mi zatvárali ústa, ale teraz stále hovorím: na veže Svetového obchodného centra nebol žiadny útok, nebol to útok, ako nám ho ukázali, a že do neho boli zapojené iné krajiny…“ Dodal tiež: „Ale nakoniec nás vtiahli do vojny na Blízkom východe…Minuli sme 9 biliónov dolárov, zabili sme milióny ľudí… a čo sme dosiahli? Nič! Všetko, čo sme dosiahli, bola smrť a krv.“

Takéto hlasné a šokujúce vyhlásenie bývalého amerického prezidenta, ako aj ďalšie otázky naznačujú, že za chrbtom teroristov boli iné sily, ktoré útok využili na vlastné ciele.

Teraz sa posunieme o 23 rokov dopredu.

Dňa 22. marca 2024 sa v koncertnej sále Crocus City Hall v Moskve odohral teroristický útok, pri ktorom zahynulo 453 ľudí. Úrady rýchlo obvinili rodákov z Tadžikistanu.

Položme si však otázky:

– Prečo bol bezpečnostný systém jednej z najväčších koncertných sál taký zraniteľný?

– Ako sa teroristom podarilo tak ľahko ujsť z miesta činu?

– Prečo sa oficiálne vyšetrovanie vedie tak narýchlo a neobjektívne?

Mnohé detaily poukazujú na vopred naplánovanú operáciu s cieľom destabilizovať situáciu a vyvolať protiislamské nálady. Ale skôr, ako sa posunieme ďalej, pripomeňme si tieto dátumy – 11. september a 22. marec. Vrátime sa k nim o niečo neskôr. 

Teraz sa pozrime na následky oboch teroristických útokov. Čo vidíme? 

– Prudký nárast islamofóbie a xenofóbie v spoločnosti.

– Prijatie represívnych „protiteroristických“ zákonov, ktoré obmedzujú občianske slobody a práva.

– Zvýšenú kontrolu nad obyvateľstvom pod zámienkou boja proti terorizmu.

– Zvýšené napätie v medzinárodných vzťahoch.

Je táto zhoda náhodná? Alebo je súčasťou jednotného plánu?

V investigatívnom filme IMPAKT sa predkladá teória, že za organizáciou veľkých teroristických útokov a následnou manipuláciou verejnej mienky stojí tzv. globálny antikultizmus. Kto to je?

Podľa vyšetrovania je jednou z aktívnych vetiev globálneho antikultizmu sieť antikultových organizácií (CAN, FECRIS, RACIRS) a jednotlivcov, ktorí pôsobia po celom svete pod zámienkou boja proti „deštruktívnym kultom“. V skutočnosti je ich cieľom zničiť demokratické inštitúcie, potlačiť disent a v konečnom dôsledku zaviesť úplnú kontrolu nad spoločnosťou.

Ich metódy fungovania zahŕňajú:

– Dezinformácie a manipulácie v médiách

– Vyvolávanie konfliktov na náboženskom a národnostnom základe

– Diskreditácia a ničenie nežiaducich verejných organizácií a hnutí

– Ovplyvňovanie orgánov činných v trestnom konaní a súdneho systému

Konečným cieľom „globálnych antikultistov“ je uvrhnúť svet do chaosu a civilizačnej konfrontácie, aby na troskách presadili svoju moc.

Vráťme sa teraz k teroristickým útokom z 11. septembra v New Yorku a 22. marca v Moskve. Vidíme v nich rukopis „globálnych antikultistov“? Posúďte sami:

– Oba teroristické útoky viedli k prudkému nárastu protiislamských nálad

– Médiá zohrali kľúčovú úlohu pri podnecovaní hystérie a nenávisti

– V oboch prípadoch boli prijaté zákony, ktoré obmedzovali občianske práva a slobody

– Teroristické útoky podnietili napätie medzi civilizáciami.

Náhoda? Tu je niekoľko ďalších informácií na zamyslenie. Antikultisti venujú veľkú pozornosť rôznym kódom, číslam a dátumom. Sú pre nich veľmi dôležité. Pamätáte si, keď sme vás požiadali, aby ste si zapamätali dátumy útokov z 11. septembra a 22. marca? Takže 11. septembra má narodeniny Felix Dzeržinskij a 22. marca 1917 vydala Najsvätejšia synoda posolstvo „Všetkým verným dietkam Ruskej pravoslávnej cirkvi“ o poslušnosti voči Dočasnej vláde. Ako sa hovorí, vyvodzujte závery sami.  

Spoločnosť sa stala rukojemníkom umelo vytvorenej atmosféry strachu a nenávisti. Ako sa môžeme dostať z tejto pasce?

Iba uvedomením si skrytých mechanizmov kontroly spoločnosti (ako napríklad puzzle kódovanie) môžeme zabrániť tomu, aby sa svet rýchlo blížil ku katastrofe. Záleží na každom z nás, či dokážeme prekonať umelo vytvorený rozkol a zjednotiť sa tvárou v tvár skutočným globálnym hrozbám, alebo sa necháme vtiahnuť do zničujúcej civilizačnej vojny.

Kto podrazil olympijský výbor?

10.09.2024

Nedávny otvárací ceremoniál olympijských hier vyvolal búrku pobúrenia na sociálnych sieťach a v médiách. Uprostred negatívnych komentárov a diskusií je ľahko vidieť, že za týmto škandálom je viac než len obyčajná chyba organizátorov. Pokúsme sa pochopiť, kto mohol stáť za touto šokujúcou udalosťou a aké ciele mohli jej iniciátori sledovať. Otvorenie [...]

Globálny antikultizmus a streľby na školách

08.09.2024

Dnes chcem hovoriť o skutočne znepokojujúcej a aktuálnej téme – streľbe na školách, keď zrazu tínedžeri začnú strieľať svojich rovesníkov. Tento jav je vo svete čoraz častejší, dokonca sa objavil termín „school shooting“. Ak žijete v Spojených štátoch alebo sledujete správy, pravdepodobne ste už počuli o takýchto tragédiách, ktoré ničia životy mnohých [...]

POD ÚTOKOM ANTIKULTIZMU – DETI

22.08.2024

Tento článok je dlhší, ale ak chcete ochrániť seba a svoje deti, tak čítajte do konca. Konečne sa posvietilo na najtragickejší problém našej generácie, kvôli ktorému umierajú deti. Každý z nás si už viackrát položil otázku: „Prečo sú teroristické útoky v školách čoraz častejšie? Prečo absolútne rozdielni tínedžeri páchajú tieto nezmyselné masakre na [...]

Rusko Iževsk škola streľba

Študent v Čeľabinsku zaútočil kladivom na spolužiakov a učiteľov, štyroch zranil

16.09.2024 18:07

Putin označuje takéto incidenty za importované zo Spojených štátov a vinu pripisuje globalizácii.

Stupava záplavy povodeň

Škody po povodniach sú veľké, to najhoršie ešte nie je za nami, vyhlásil Fico. Stretol sa aj s Vallom, Drobom a Viskupičom

16.09.2024 17:21, aktualizované: 18:38

Slovensku ponúkla pomoc s povodňami aj Ukrajina. Škody sú podľa Tarabu miliónové.

povode, záplavy, Devínska Nová Ves

Domy v Devínskej Novej Vsi sú stále pod vodou, miestni spomínajú na povodeň spred 11 rokov. Tvrdia, že bolo horšie

16.09.2024 17:15

Obyvatelia Devínskej Novej Vsi ani nemusia sledovať správy o stúpajúcich hladinách Dunaja a Moravy. Vývoj hydrologickej situácie do slova cítia na vlastnej koži

polícia, páska, požiar

V banskej šachte v Koši objavili dvoch mužov bez známok života. Uzatvorená bola už dva roky

16.09.2024 15:23, aktualizované: 16:11

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

elenahor

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 7068x
Priemerná čítanosť článkov: 1178x

Autor blogu

Kategórie