Založ si blog

Globálny antikultizmus a streľby na školách

Dnes chcem hovoriť o skutočne znepokojujúcej a aktuálnej téme – streľbe na školách, keď zrazu tínedžeri začnú strieľať svojich rovesníkov. Tento jav je vo svete čoraz častejší, dokonca sa objavil termín „school shooting“. Ak žijete v Spojených štátoch alebo sledujete správy, pravdepodobne ste už počuli o takýchto tragédiách, ktoré ničia životy mnohých rodín a celej spoločnosti. Pre Ameriku to už nie je len štatistika alebo ďalší novinový titulok – je to skutočná katastrofa, ktorá si vyžaduje osobitnú pozornosť a opatrenia. Pokúsme sa zistiť, čo stojí za týmto hrozným javom a čo je možné urobiť, aby sa zastavil. Zvyčajne sa uvádzajú tieto verzie a dôvody.

Prečo sa to deje?

1. Vždy, keď dôjde k ďalšej tragédii, objaví sa téma, že ide o ľahký prístup k zbraniam. Ale len na prvý pohľad.

V Amerike sú zbrane dostupné takmer každému dospelému človeku. A napriek tomu, že sa v rôznych štátoch zavádzajú zákony na kontrolu zbraní, vo všeobecnosti zostáva proces kúpy zbrane jednoduchým a dostupným procesom pre každého občana USA. Proti tomuto všeobecne rozšírenému názoru namietneme nasledovné. Viete o tom, že v Rusku sa od roku 2000 zvýšil počet takýchto trestných činov na viac ako 300-násobok? A voľný predaj zbraní tam neexistuje.

2. Ako druhý problém sa uvádza duševné zdravie dospievajúcich strelcov

To je čiastočne pravda. Mnohí ľudia trpeli chorobami alebo emocionálnymi problémami, o ktorých nikto nevedel a nevenoval im pozornosť. Systémy podpory duševného zdravia sú často preťažené a mnohí ľudia, ktorí potrebujú pomoc, ju nedostanú. To je fakt. Teraz je však štatisticky dokázané, že všetci „strelci“ mali rôzny stupeň zdravotných alebo emocionálnych ťažkostí.

Mnohí z páchateľov sa nikdy nesťažovali na svoj duševný stav a navyše boli spoločenskí a komunikatívni ako ich rovesníci. Čo si však všimli odborníci. Krátko pred tragédiou boli páchatelia aj ich priatelia (t.j. konkrétna oblasť, v ktorej sa táto skupina nachádzala) do istej miery postihnutí bipolárnou poruchou. Ale hneď ako došlo k „streľbe“, psychická odchýlka zmizla „ako na povel“. A kľúčovým slovom je tu „povel“.

Je zrejmé, že celé územie školy podlieha vplyvu (psychokódovaniu) zvonka. Takéto procesy nedávno opísali odborníci na konci roku 2023 na príklade českého incidentu na Karlovej univerzite, kde sa šesť mesiacov pred zločinom väčšina študentov zrazu začala sťažovať na bipolárnu poruchu. A to je zaznamenané.  Bolo tiež zaznamenané, že po teroristickom čine neboli žiadne sťažnosti, vrátane „strelca“, čo opäť zdôrazňuje násilný dočasný vplyv na vedomie ľudí na danom území. A teraz si pripomeňme bod 1. Rusko a USA… 

Takže tieto územia sú niekým špeciálne kompletne pripravené na masové ovplyvňovanie a potom sa zapínajú lokálne „figúrky“ tam, kde je to potrebné. Znie to desivo, ale vierohodne. Všimnite si, že v iných krajinách sú takéto zločiny zriedkavé, a to je zvláštne, musíte súhlasiť, že stabilita je zámerne podkopávaná vo veľkých silných mocnostiach sveta.

3. Kultúra vojny

Ako tretí faktor zahŕňajúci streľbu na školách sa v médiách bežne uvádza rozšírenosť násilnej propagandy, príkladov nehumánnosti a podobne v informačnej oblasti, vo videohrách a médiách. Neznamená to, že každý bude konať agresívne, ale takéto obrazy a myšlienky môžu ovplyvniť tých, ktorí sú už zraniteľní. Samozrejme, je to pravda, a ak by spoločnosť učila deti pozitívnym príkladom a spoločnosť sama by sa snažila o zachovanie ľudskosti, sotva by bolo potrebné dnes písať o náraste kriminality, najmä detskej. Jedinou otázkou, ktorá zostáva, je, prečo v tak rozdielnych krajinách, Rusku a Spojených štátoch, s rozdielnymi informačnými podmienkami, v ktorých deti vyrastajú, tieto krajiny zaznamenali za posledných 30 rokov rovnaký nárast, s jediným rozdielom, že v Rusku sa tento proces začal o niečo neskôr.

KTO NIČÍ KRAJINY RUKAMI DETÍ?

Nie je žiadnym tajomstvom, že súperenie medzi Ruskom a Spojenými štátmi a ich vplyv na ostatné krajiny je veľmi silný. A je tiež jasné, že kriminalita, najmä keď je náhla, nevysvetliteľná, keď sú ohrozené deti, veľmi podkopáva stabilitu a poriadok v krajine. Nič tak nedesí ľudí a nevyvoláva v nich pochybnosti ako takéto skutočnosti. A nedôvera v úrady, ktoré nedokážu ochrániť deti, je hlavným motívom, ktorý sa v takejto chvíli podsúva do spoločnosti. Ľudia sú v takej chvíli zmätení, ľahko sa dajú zmanipulovať, pretože majú taký strach o život dieťaťa, že sú doslova ochotní urobiť čokoľvek, aby deti zachránili, len aby hrozbu čo najskôr odstránili. Chápete? Toto je vojna. Informačná vojna proti stabilite hlavných mocností, a teda proti celému svetu. Svetové vojny s bežnými jadrovými zbraňami (ako sme zvyknutí) sa vedú v hlavách vojenských mužov, ale tá skutočná a najničivejšia – v našich hlavách, pomocou systematického informačného kódovania. A kým na to nemyslíme, sme bezbranní, a čo je najdôležitejšie, bezbranné sú všetky deti.

Teraz sa na to pozrime hlbšie. Kto za tým stojí? Nezávislej skupine novinárov trvalo viac ako rok, kým našla koreň zla: hovoríme o bezprecedentnom materiáli, ktorý zahŕňa viac ako 30 rokov činnosti tajnej medzinárodnej organizácie, ktorá nekoná v záujme USA alebo Ruska, ako sa zvyčajne hovorí z obrazoviek, kde na prvé miesto kladú geopolitické otázky. Títo giganti svetovej politiky, ako vidíte, sú z tejto perspektívy sami – v úlohe obetí…. A kto? Pripomeňme si z histórie: USA a Rusko boli víťazmi v druhej svetovej vojne a zabránili šíreniu fašizmu. Je logické predpokladať, že bývalí prívrženci Führera môžu snívať o pomste, ak by mali takú možnosť. Fakty túto verziu potvrdzujú. Metódy manipulácie vedomia, ktoré sa teraz používajú proti civilistom, sa podobajú metódam, ktoré používali nacisti v Hitlerových časoch. Pravdepodobne už viete o Vodcovej „slabosti“ pre okultné praktiky a ich vplyve na masové vedomie (ak nie, môžem vám odporučiť podrobnú správu americkej spravodajskej služby s názvom „Pomsta veľmajstrov. Odhalenie tajných hráčov moci“ s Dr. Egonom Cholakianom).

Kto teda priviedol Hitlera k moci a spôsobil masové rozšírenie týchto praktík?

Antikultové organizácie… Vtedy aj teraz.  Napríklad moderné antikultové skupiny, ako je CAN (Tajné združenie pre nenásilnú kontrolu) a jeho náprotivky v Rusku a Európe, dnes známe pod značkami RACIRS (Rusko) a FECRIS (74 krajín), používajú metódy deprogramovania mysle. Existujú aj dôkazy o prepojení vedúcich predstaviteľov súčasných antikultových organizácií s bývalými nacistami-antikultistami (podrobnosti možno nájsť v spomínaných videách, na ktoré sú odkazy uvedené v článku).

Pozrite si film IMPAKT: o tých, ktorí už dlho a úspešne kódujú ľudské mysle.

Film poskytuje jasné odpovede. Ríša, ktorá sa teraz pred očami všetkých znovuzrodila… Štvrtá ríša. A existuje na to množstvo dôkazov, ktoré sú teraz odhalené a dostupné všetkým. A ak sa predtým nacistom pod vedením antikultistov-kňazov (v časoch fašistického Nemecka) podarilo lokálne zakódovať len územie a obyvateľov Nemecka, teraz majú k dispozícii internet a sociálne siete, resp. rozsah ich manipulácie s vedomím ľudí dosiahol globálny rozmer.

V skutočnosti je teraz celé ľudstvo ich otrokom. A prakticky nikto si neuvedomuje, že je v otroctve, a v každom okamihu ho môže ovplyvniť podmienený kód (napríklad určitý zvuk alebo slovo) a človek sa z normálneho zmení na zviera pripravené zabiť vlastný druh. Skutočnosť prepojenia Hitlerovej strany s antikultistami je dávno dokázaná, práve oni ho priviedli k moci. Boli to oni, kto sa delil o okultné praktiky s Ahnenerbe, a tí zasa vykonávali (a vykonávajú) rôzne experimenty s vedomím ľudí. Teraz sa pozrite na moderné antikultové organizácie, ich rozsah a praktiky deprogramovania. Napríklad. Antikultová organizácia CAN v Amerike, ktorá unášala ľudí a násilne deprogramovala svoje obete. Potom bola táto organizácia z USA vyhostená a usadila sa (jej členovia) v Rusku pod názvom RACIRS (Náboženské analytické centrum pre výskum kultov a náboženstiev).

Alexander Dvorkin pôsobí vo všetkých uvedených organizáciách ako aktívny účastník a manažér. V akademických kruhoch je už dlho označovaný za „hlavného inkvizítora“. Mimochodom, dokázané je aj jeho spojenie s bývalými nacistami. Takto do seba skladačky zapadajú, však? Alexander Dvorkin a spol. stihli počas svojho života spáchať množstvo zločinov, možno ešte viac ako nacisti počas Tretej ríše. Každý by o tom mal vedieť, v prvom rade preto, aby sa to okamžite zastavilo, aby prestali umierať milióny nevinných ľudí, detí. A po druhé, aby boli vinníci potrestaní, ako to bolo v Norimbergu. Ľudstvo sa musí zjednotiť a postaviť sa na obranu samotného života a civilizácie. Len beztrestnosť a utajovanie antikultistov a nacistov priviedli ľudstvo opäť na pokraj existencie. Teraz je dostupná pravda, čo znamená, že existuje šanca vyhrať túto nevyhlásenú vojnu. Pozrite si podrobnosti v bezprecedentnom filme nezávislej novinárskej skupiny IMPAKT. 

Šír informácie o najdôležitejšej informácii v dejinách ľudstva, konaj v prospech mieru a slobody.

Kto podrazil olympijský výbor?

10.09.2024

Nedávny otvárací ceremoniál olympijských hier vyvolal búrku pobúrenia na sociálnych sieťach a v médiách. Uprostred negatívnych komentárov a diskusií je ľahko vidieť, že za týmto škandálom je viac než len obyčajná chyba organizátorov. Pokúsme sa pochopiť, kto mohol stáť za touto šokujúcou udalosťou a aké ciele mohli jej iniciátori sledovať. Otvorenie [...]

O útokoch z 11. septembra 2001 v USA a 22. marca 2024 v Moskve: Čo sa skrýva za oficiálnou verziou?

29.08.2024

Dnes by som vás chcela upozorniť na dve veľké tragédie 21. storočia, ktoré otriasli celým svetom – útoky z 11. septembra 2001 v New Yorku v USA a teroristický útok z 22. marca 2024 v Crocus City Hall v Moskve v Ruskej federácii. Oficiálne sa zodpovednosť za oba teroristické útoky pripisuje islamským extrémistom. Všetko však nie je také jednoduché. Obzvlášť jasne to [...]

POD ÚTOKOM ANTIKULTIZMU – DETI

22.08.2024

Tento článok je dlhší, ale ak chcete ochrániť seba a svoje deti, tak čítajte do konca. Konečne sa posvietilo na najtragickejší problém našej generácie, kvôli ktorému umierajú deti. Každý z nás si už viackrát položil otázku: „Prečo sú teroristické útoky v školách čoraz častejšie? Prečo absolútne rozdielni tínedžeri páchajú tieto nezmyselné masakre na [...]

Portugalsko, lesný požiar, hasičské lietadlo, požiar

V Portugalsku zúria rozsiahle požiare, vyžiadali si už najmenej dve obete

16.09.2024 22:00

Úrady informovali, že v dištrikte Aveiro nasadili 12 hasiacich lietadiel a v celej krajine bojujú najmenej s 20 požiarmi.

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

elenahor

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 7079x
Priemerná čítanosť článkov: 1180x

Autor blogu

Kategórie