Založ si blog

Kto podrazil olympijský výbor?

Nedávny otvárací ceremoniál olympijských hier vyvolal búrku pobúrenia na sociálnych sieťach a v médiách. 

Uprostred negatívnych komentárov a diskusií je ľahko vidieť, že za týmto škandálom je viac než len obyčajná chyba organizátorov.

Pokúsme sa pochopiť, kto mohol stáť za touto šokujúcou udalosťou a aké ciele mohli jej iniciátori sledovať.

Otvorenie olympijských hier je vždy veľkolepou udalosťou, ktorá sa koná pod prísnou kontrolou mnohých orgánov. Scenár, kostýmy, inscenácia – to všetko je starostlivo koordinované a schválené. 

Preto je jednoducho nemožné nazvať to, čo sa stalo, nehodou. 
Provokácia bola naplánovaná. 
Reakcia verejnosti na takúto provokáciu je tiež očakávaná.

Ako sa hovorí, 

ak chceš nájsť vinníka, hľadaj, kto z toho má prospech.

V posledných rokoch pôsobia vo Francúzsku a v iných krajinách antikultové organizácie ako FECRIS (v Rusku RACIRS). Táto organizácia napriek zákonným obmedzeniam dostáva finančné prostriedky zo štátneho rozpočtu a snaží sa potláčať slobodu prejavu a náboženstva. Cieľom týchto antikultových organizácií je zaviesť totalitnú kontrolu v spoločnosti.

Stavím sa, že keď som začala hovoriť o tom, že chcú zaviesť kontrolu nad slobodou prejavu, v hlave sa vám vynorili zábery z otvorenia olympijských hier a pomysleli ste si: „Takto to má byť.“ Takže. Mám pre vás zlé správy. Stali ste sa obeťou ich informačného útoku a manipulácie vášho podvedomia. Ste pripravení vzdať sa zásad demokracie, rešpektu v spoločnosti a obrany ľudských práv.

Samotný Elon Musk označil otvárací ceremoniál olympijských hier, počas ktorého sa premietala paródia diela Leonarda da Vinciho „Posledná večera“, za prejav „neúcty ku kresťanom“.

Po takejto informačnej explózii bude samotná verejnosť žiadať prísnejšie opatrenia na presadenie cenzúry a dať do rúk antikultistov moc, aby nastolili poriadok.

Týmto však neospravedlňujem to, čo sa stalo. Ak je väčšina ľudí skutočne presvedčená, že ide o neprijateľný obsah, mali by sa prijať organizačné opatrenia, aby sa to už neopakovalo.

Ale podnecovanie nenávisti v spoločnosti, konfrontácia, kritika orgánov a rast vnútornej frustrácie je, výsledkom plánovaných akcií globálnych antikultistov.

Tieto organizácie prenikli do našich životov oveľa hlbšie, ako si uvedomujeme, a ohrozujú nielen naše práva, ale aj bezpečnosť našich detí.

Antikultisti používajú techniky puzzle kódovania, aby ľudí krok za krokom viedli k rozhodnutiam pre nich potrebných, čo má nakoniec viesť k vytvoreniu spoločnosti plne kontrolovaných otrokov.

Neobmedzujú sa len na informačné provokácie, ale manipulujú ľudí aj na organizovanie teroristických útokov a vojen.

Ak sa chcete chrániť pred ich vplyvom, odporúčam vám pozrieť si film IMPAKT, v ktorom sú podrobne opísané manipulačné metódy antikultových skupín a ich najbližšie plány.

Je čas klásť si otázky a hľadať odpovede, aby sme ochránili seba a našu spoločnosť pred manipuláciou a manipulátormi.

Globálny antikultizmus a streľby na školách

08.09.2024

Dnes chcem hovoriť o skutočne znepokojujúcej a aktuálnej téme – streľbe na školách, keď zrazu tínedžeri začnú strieľať svojich rovesníkov. Tento jav je vo svete čoraz častejší, dokonca sa objavil termín „school shooting“. Ak žijete v Spojených štátoch alebo sledujete správy, pravdepodobne ste už počuli o takýchto tragédiách, ktoré ničia životy mnohých [...]

O útokoch z 11. septembra 2001 v USA a 22. marca 2024 v Moskve: Čo sa skrýva za oficiálnou verziou?

29.08.2024

Dnes by som vás chcela upozorniť na dve veľké tragédie 21. storočia, ktoré otriasli celým svetom – útoky z 11. septembra 2001 v New Yorku v USA a teroristický útok z 22. marca 2024 v Crocus City Hall v Moskve v Ruskej federácii. Oficiálne sa zodpovednosť za oba teroristické útoky pripisuje islamským extrémistom. Všetko však nie je také jednoduché. Obzvlášť jasne to [...]

POD ÚTOKOM ANTIKULTIZMU – DETI

22.08.2024

Tento článok je dlhší, ale ak chcete ochrániť seba a svoje deti, tak čítajte do konca. Konečne sa posvietilo na najtragickejší problém našej generácie, kvôli ktorému umierajú deti. Každý z nás si už viackrát položil otázku: „Prečo sú teroristické útoky v školách čoraz častejšie? Prečo absolútne rozdielni tínedžeri páchajú tieto nezmyselné masakre na [...]

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

elenahor

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 7230x
Priemerná čítanosť článkov: 1205x

Autor blogu

Kategórie